Ömerhacılı Şehit Nurettin Aslan İlkokulu

Vizyon: • Okulumuzda, eğitilmiş bireyler yetiştirmek. • Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul etmek. • Okulumuzda, bilimi ve teknolojiyi amaçlayan öğrenme ortamları kurmak. • Okulumuzda her veliye, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini göstermek. • Okulumuzun hedef birliği içinde, yöneticisinden en ucundaki elemana kadar tüm bireylerle aynı amaca dönük olduğunu göstermek. • Okulumuzda hem öğretenlere hem de öğrenenlere yüksek düzeyde istek aşılamak, öğrenme başarısında paylarının olacağı anlayışı kazandırmak, bireylerin saygınlığı düşüncesine dayalı ve dış zorlama olmadan tüm etkinliklere katılımını sağlamak. • Okulumuzda herkesi dinamik tutmak ve sürekli olarak iyileştirmeyi geliştirmeyi hedef almak. • Öğrencilerin duygu,düşünce ve hayal dünyasını zenginleştirici çalışmalar düzenlemek. • Başarıyı takdir etmek. • Eğitim sadece okulda değil yaşamın her boyutundadır anlayışını eğitim bölgemize yaymak.

Misyon: Biz... bütün öğrencilerin öğrenebileceği noktasından hareketle, onların bilgili becerili, kendine güvenen, geleceğe yönelik hedefleri olan bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara sürekli gelişen ihtiyaçlara cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız!

Başarılar: 2021/2022 ÖĞRETİM YILINDA 1 Öğrencimiz Kırşehir Fen lisesi 7 Adet Anadolu Lisesi 1 Adet Sağlık Meslek Lisesi 7 Adet Meslek Liselerine Öğrenci yerleşmiştir.

Isınma: Kalarifer
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://omerhaciliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Okullar caddesi Ömerhacılı Kasabası/Kaman/KIRŞEHİR

Yerleşim Yeri - Ömerhacılı Kasabası- Kaman-KIRŞEHİR

Adres - Yeni Mahalle Okullar caddesi Ömerhacılı Kasabası/Kaman/KIRŞEHİR

Ulaşım Ulaşım Belediye Servisleri ve Özel araçlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 42 Km., İlçe Merkezine 11 Km uzaklıktadır.